Antifašističke borbe 5,

11070 Novi Beograd

011 / 311 85 04

064 / 172 69 60

Pon - Sub: 9:00 - 18:00

Nedeljom ne radimo

Cenovnik

Cenovnik usluga tepih servisa Neša može biti veoma različit u zavisnosti od različitih faktora. Faktori koji utiču na cenu su veličina tepiha, vrsta tepiha, stepen zaprljanosti kao i vrsta usluge koja je potrebna.

Tepih servis Neša pruža sledeće usluge:

Čišćenje tepiha

Ova usluga uključuje temeljno čišćenje tepiha uz uklanjanje prljavštine, fleka i neprijatnih mirisa. Cene ove usluge se najčešće baziraju na kvadratu tepiha.

Pranje tepiha

Ova usluga obuhvata dubinsko čišćenje tepiha pomoću specijalnih mašina i hemikalija za pranje. Cene ove usluge su po kvadratu tepiha i kreću se od 350din/ m2, bez obzira na količinu.

Suvo čišćenje tepiha

Ova usluga koristi metodu hemijskog čišćenja, koja se obično koristi za blago zaprljane tepihe ili one koji su osetljivi na vodu. Cene za ovu uslugu su takođe po kvadratu tepiha.

Uklanjanje mrlja

Ova usluga uključuje uklanjanje specifičnih mrlja sa tepiha, kao što su mrlje od vina, ulja, masti i druge hrane. Ova usluga je uključena u cenu pranja tepiha.

Dezinfekcija tepiha

Ova usluga obuhvata dezinfekciju tepiha i uklanjanje neprijatnih mirisa sa njega. Ova usluga je uključena u cenu pranja tepiha.

Sušenje tepiha

Posle čišćenja ili pranja, tepih se mora osušiti. Većina servisa za tepihe ima opremu za brzo sušenje tepiha, što može ubrzati proces i smanjiti rizik od oštećenja tepiha. Ova usluga je uključena u cenu pranja tepiha.

Beljenje resa tepiha

Ako su rese na vašem tepihu požutele ili su izgubile boju tokom vremena, servis tepiha Neša je i tu da Vam pomogne. Ova usluga je uključena u cenu pranja tepiha.

Opšivanje ivice tepiha

Ako ivice vašeg tepiha počnu da se troše, Tepih servis Neša vam nudi uslugu zaštitu ivica kako bi se sprečilo dalje habanje. Cene za ovu uslugu su zasnovane po dužnom metru tepiha, i kreću se od 400 din po dužnom metru.

Zamena resa na tepihu

Ako su resice na vašem tepihu oštećene ili potpuno nedostaju, servis tepiha Neša može ponuditi uslugu zamene resa. Cene za ovu uslugu se formiraju na osnovu dužnog metra tepiha. Cene se kreću 1.000 din / dužni metar

Pranje mebla

Pored usluga za čišćenje i održavanje tepiha, tepih servisi često nude i usluge za pranje mebla. Ova usluga se odnosi na čišćenje tapaciranog nameštaja, kao što su sofe, stolice, fotelje i drugi komadi nameštaja. Cene za pranje mebla se obično formiraju na osnovu veličine. 

Cene za ovu uslugu se kreću od:
Pranje mebla 900 din / Sedno mesto
Stolica 400 din.

Pranje mebla je važno kako bi se održao čistim i sprečile se nakupine prašine i nečistoće.  koje mogu negativno uticati na kvalitet vazduha u prostoriji. A takođe i produžiti životni vek tapaciranog nameštaja. Mnogi tepih servisi pa tako i mi nudimo i pakete koji kombinuju usluge pranja tepiha i mebla, što može biti praktično i ekonomično rešenje.

Sve gore navedene usluge su važne za održavanje tepiha čistim i u dobrom stanju, a cene za njih mogu prilično da variraju. Važno je naglasiti da će cena tepih usluga biti različita u zavisnosti od vaših specifičnih potreba i zahteva. 

Svakako naša dugogodišnja reputacija, iskustvo i kvalitet usluge koje pružamo garantuje da ćete dobiti kompletnu uslugu po konkurentnim i povoljnim cenama.

Dolazak naše ekipe je uvek besplatan. Očekujemo vaš poziv 🙂

Kontaktirajte nas

Godišnji odmor

Obaveštavamo vas da će Tepih servis Neša biti na godišnjem odmoru od 10. jula 2024. godine do 25. jula 2024. godine.

Sve upite primljene u ovom periodu biće obrađeni nakon našeg povratka, 26. jula 2024. godine. Zahvaljujemo vam se na razumevanju i strpljenju.