Antifašističke borbe 5,

11070 Novi Beograd

011 / 311 85 04

064 / 172 69 60

Pon - Sub: 9:00 - 18:00

Nedeljom ne radimo

Tepih servis Novi Beograd

Tepih servis Novi Beograd je specijalizovana servisna delatnost koja pruža usluge profesionalnog pranja, čišćenja i zaštite tepiha. Kompanija kao što je tepih servis NEŠA je vaš partner za čistoću tepiha na Novom Beogradu.

Novi Beograd, kao jedna od najdinamičnijih beogradskih opština, zahteva brzu i pouzdanu uslugu pranja tepiha. Tepih servis NEŠA je tu da ispuni sve vaše zahteve. Otkrijte zašto smo pravi izbor za vaše tepihe u Novom Beogradu.

Tepisi su često centralni deo svakog doma, i mnogo više od podnih obloga. Dodaju toplinu i udobnost vašem prostoru. Naravno i estetiku vašem prostoru. Međutim, kako vreme prolazi, tepisi se troše i prljaju, što može uticati na čistoću i estetiku vašeg doma. Upravo tu dolazi u igru Tepih servis NEŠA, vaš pouzdan partner za očuvanje čistoće i lepote vaših tepiha na Novom Beogradu.

Zašto izabrati tepih servis NEŠA na Novom Beogradu?

Stručnost i iskustvo: Naš tim stručnjaka ima godine iskustva u čišćenju i pranju tepiha. Znamo kako da se nosimo sa različitim vrstama tepiha i flekama pružajući im dug životni vek.

Profesionalna oprema: Koristimo najmoderniju opremu i visokokvalitetne deterdžente kako bismo osigurali da vaši tepisi budu dubinski očišćeni i bezbedni za vašu porodicu.

Brza i efikasna usluga: Razumemo da vreme može biti važno. Naša brza i efikasna usluga znači da će vaši tepisi biti spremni za korišćenje u najkraćem mogućem roku, bez čekanja.

Pristupačne cene: Ponosimo se pružanjem visokokvalitetne usluge po pristupačnim cenama. Transparentnost u cenama je deo naše filozofije kako biste znali da dobijate vrednost za vaš novac.

Tepih servisi Novi Beograd

Kada se radi o pranju tepiha na Novom Beogradu, tepih servis NEŠA je vaša prva stanica. Naš cilj je da vaši tepisi blistaju i budu kao novi nakon naše intervencije. Obratite nam se danas i prepustite nam brigu o vašim tepisima kako biste stvorili prostor koji se ponosi svojim tepihom.

Izaberite tepih servis Novi Beograd – pranje tepiha NEŠA za savršeno čiste tepihe na Novom Beogradu!

Godišnji odmor

Obaveštavamo vas da će Tepih servis Neša biti na godišnjem odmoru od 10. jula 2024. godine do 25. jula 2024. godine.

Sve upite primljene u ovom periodu biće obrađeni nakon našeg povratka, 26. jula 2024. godine. Zahvaljujemo vam se na razumevanju i strpljenju.