Antifašističke borbe 5,

11070 Novi Beograd

011 / 311 85 04

064 / 172 69 60

Pon - Sub: 9:00 - 18:00

Nedeljom ne radimo

Zamena resa na tepihu

Zamena resa na tepihu je važan korak u održavanju tepiha, jer će pomoći u sprečavanju daljeg habanja tepiha. Takođe će poboljšati izgled tepiha i produžiti mu životni vek. Kada vaš tepih izgubi rese, to može značajno uticati na njegov izgled i kvalitet. Ipak, ne morate da očajavate jer tepih servis Neša nudi uslugu zamene resa tepiha.

Naši stručnjaci će pažljivo pregledati tepih kako bi utvrdili koje rese treba zameniti. Zatim ćemo pažljivo ukloniti stare rese i pripremiti tepih za zamenu novim resama.

U tepih servisu Neša koristimo samo najkvalitetnije rese kako bismo obezbedili dugovečnost i izdržljivost vašeg tepiha. Naši stručnjaci će pažljivo odabrati boju i teksturu resa kako bi odgovarali vašem tepihu i osigurali prirodan izgled.

Kada se nove rese ugrade, proverićemo da li su pravilno pričvršćene kako bismo obezbedili dugovečnost i izdržljivost. Naši stručnjaci će se pobrinuti da nove rese budu u potpunosti postavljene i da izgledaju kao da su originalne.

Naša usluga zamene resa tepiha je brza, jednostavna i pristupačna.

Takodje naši majstori imaju dugogodišnje iskustvo u zameni resa na tepihu i brinu se da svaki tepih nakon naše intervencije ostane u najboljem mogućem stanju.

Ne morate da brinete o tome koliko će zamena resa koštati – naše cene su pristupačne i transparentne. Tako da ćete uvek znati koliko ćete platiti pre nego što počnemo sa zamenom resa na vašem tepihu.

Za sve vaše potrebe zamene resa na tepihu obratite se tepih servisu Neša. Naša usluga je pouzdana, profesionalna i uvek će ostaviti vaš tepih u najboljem mogućem stanju.

Kontaktirajte nas

Godišnji odmor

Obaveštavamo vas da će Tepih servis Neša biti na godišnjem odmoru od 10. jula 2024. godine do 25. jula 2024. godine.

Sve upite primljene u ovom periodu biće obrađeni nakon našeg povratka, 26. jula 2024. godine. Zahvaljujemo vam se na razumevanju i strpljenju.