Antifašističke borbe 5,

11070 Novi Beograd

011 / 311 85 04

064 / 172 69 60

Pon - Sub: 9:00 - 18:00

Nedeljom ne radimo

Tepih servis Zemun

Tepih servis Zemun je usluga profesionalnog čišćenja i održavanja tepiha. Možete nam se obratiti za sve vrste tepiha, uključujući ručno rađene, svilene tepihe, tzv. čupave i druge. Najbolje je da isprobate našu uslugu jer smo sigurni da ćete biti oduševljeni kvalitetom našeg rada.

Tepih servis Zemun – Neša tepih servis Vaš pouzdan partner u očuvanju tepiha u Zemunu

Zemun, sa svojom bogatom istorijom i šarmantnim ulicama, zahteva poseban pristup čišćenju tepiha. Tepih servis NEŠA je vaš pouzdan partner za sve potrebe pranja i održavanja tepiha u Zemunu. Otkrijte kako možemo obnoviti vaše tepihe i sačuvati njihovu lepotu u ovom prelepom i šarmantnom delu Beograda.

Tepisi često čine srce svakog doma u Zemunu. Oni dodaju toplinu, udobnost i stil vašem prostoru. Međutim, zbog svakodnevnog habanja i izloženosti prljavštini, tepisi se vremenom troše i gube svoj sjaj. U tom slučaju nastupa tepih servis NEŠA.

Zašto izabrati Tepih servis NEŠA u Zemunu?

Stručnost i posvećenost: Naš tim stručnjaka posvećen je obnovi i očuvanju vaših tepiha. Znamo kako da se nosimo sa svim vrstama tepiha, bez obzira na njihovo stanje.

Savremena tehnologija: Koristimo najnoviju opremu i ekološki prihvatljive deterdžente kako bismo osigurali dubinsko čišćenje i očuvanje boja vaših tepiha.

Brza i fleksibilna usluga: Razumemo da svaki tepih ima svoje jedinstvene potrebe. Naša usluga je brza i fleksibilna, prilagođena vašim zahtevima.

Transparentne cene: Ne verujemo u skrivene troškove. Naše cene su transparentne, tako da znate tačno koliko ćete platiti za naše usluge.

Kada je reč o pranju tepiha u Zemunu, Tepih servis NEŠA je vaš pouzdan partner. Naša misija je da obnovimo i produžimo život vaših tepiha, ostavljajući ih čistim, svežim i atraktivnim. Obratite nam se danas kako biste ponovno oživeli lepotu svojih tepiha u Zemunu.

Kontaktirajte nas sada kako biste mogli da ponovno uživate u čistim i svežim tepisima. Odgovorićemo vam brzo, a vi slobodno postavite sva pitanja koja imate. Mi smo tu da vam pomognemo da obnovite izgled tepiha u svom domu.

Oživite lepotu vaših tepiha u Zemunu sa tepih servisom NEŠA!