Antifašističke borbe 5,

11070 Novi Beograd

011 / 311 85 04

064 / 172 69 60

Pon - Sub: 9:00 - 18:00

Nedeljom ne radimo

Opšivanje ivica tepiha

Opšivanje ivica tepiha i njihovo očuvanje je važan korak u održavanju i produženju veka vašeg tepiha. Tepih servis Neša vrši kvalitetno opšivanje ivica tepiha kako bi sprečili dalje habanje tepiha.

Kada je u pitanju ivica tepiha, prvo ćemo pažljivo pregledati tepih kako bismo utvrdili koja vrsta konca je najbolja za vaš tepih. Takođe ćemo pregledati stanje ivica tepiha kako bismo utvrdili da li su potrebne dodatne popravke pre ponovnog oblaganja.

Zatim koristimo specijalne mašine za opšivanje ivica tepiha koje koriste najkvalitetnije niti. Tako ćemo obezbediti dugovečnost i izdržljivost. Naši stručnjaci će pažljivo odabrati boju i teksturu niti kako bi odgovarali vašem tepihu i osigurali lep izgled.

Opšivanjem ivica tepiha pomažemo u sprečavanju daljeg habanja tepiha, što će mu produžiti životni vek. Takođe, obrubljivanje ivica može pomoći u sprečavanju habanja i odvajanja ivica tepiha, što može izazvati ozbiljnu štetu na tepihu.

Opšivanje tepiha

Važno je napomenuti da se porub ivica tepiha ne preporučuje za kućnu upotrebu, jer to može dovesti do oštećenja tepiha i pogrešnog izbora konca za porub. Zbog toga preporučujemo da kontaktirate profesionalca za opšivanje tepiha kao što je tepih servis Neša kako biste obezbedili dugovečnost i izdržljivost vašeg tepiha.

Svima nama je važno da nam dom izgleda vizuelno savršeno. Ali to neće biti tako ako naš tepih ima pohabane ivice ili iskrzane rese. Takodje ukoliko je u pitanju stariji tepih, ne mora se baciti. Jednostavnom reparacijom, odnosno zamenom resa i opšivanjem tepiha popraviće se situacija i dovesti do toga da tepih izgleda vizuelno bolje.

Ukoliko tražite pouzdanog profesionalca za opšivanje ivica tepiha kontaktirajte tepih servis Neša. Naši stručnjaci će se pobrinuti da vaš tepih izgleda besprekorno i da traje mnogo godina.

Kontaktirajte nas