Antifašističke borbe 5,

11070 Novi Beograd

011 / 311 85 04

064 / 172 69 60

Pon - Sub: 9:00 - 18:00

Nedeljom ne radimo

Pranje tepiha Novi Beograd

Pranje tepiha Novi Beograd je dostupno za domaćinstva i firme na Novom Beogradu. Pružamo usluge čišćenja tepiha kako bi obnovili izgled vaših tepiha, uz pomoć profesionalnih sredstava i moderne opreme.

Pranje tepiha na Novom Beogradu

Kada je u pitanju pranje tepiha na Novom Beogradu, nema boljeg izbora od Tepih servisa NEŠA. Jer sve je brzo, efikasno i bezbedno sa tepih servisom NEŠA.

Naša ekipa stručnjaka brinuće se o vašim tepisima pažljivo, nežno ali efikasno i bezbedno. Otkrijte zašto smo preferirani izbor u ovom delu grada.

Znamo da su vaši tepisi važan deo vašeg doma. Pored toga što dodaju toplinu i udobnost, oni često igraju ključnu ulogu u estetici vašeg enterijera. Međutim, svakodnevna upotreba i izloženost prljavštini i mrljama može značiti da vaši tepisi izgube svoj prvobitni sjaj. Pranje tepiha Novi Beograd – tepih servis NEŠA će to popraviti.

Zašto izabrati Tepih servis NEŠA na Novom Beogradu?

Stručnost i briga: Naš tim stručnjaka ima višegodišnje iskustvo u pranju tepiha. Svaki tepih se tretira pažljivo i stručno, kako bi se obezbedio najbolji rezultat.

Savremena tehnologija: Koristimo najnoviju opremu i ekološki prihvatljive deterdžente kako bismo osigurali temeljno čišćenje tepiha bez rizika po vaše zdravlje i okolinu.

Brzina i efikasnost: Znamo koliko je važno da se vaši tepisi brzo očiste i vrate vam se na upotrebu. Naša usluga je brza i efikasna.

Korektne cene: Kvalitetna usluga ne mora biti skupa. Nudimo transparentne i korektne cene kako biste dobili vrednost za svoj novac.

Kada je vreme za pranje tepiha na Novom Beogradu, ne oklevajte – Tepih servis NEŠA je vaš pravi izbor. Naš cilj je da vaši tepisi izgledaju kao novi nakon naše intervencije, kako biste mogli da nastavite uživati u njihovoj lepoti i funkcionalnosti. 

Kontaktirajte nas danas i prepustite brigu o svojim tepisima stručnjacima iz tepih servisa Neša! Jer mi znamo najbolje šta vašim tepisima treba kako bi ostali neoštećeni a čisti.