Antifašističke borbe 5,

11070 Novi Beograd

011 / 311 85 04

064 / 172 69 60

Pon - Sub: 9:00 - 18:00

Nedeljom ne radimo

Dubinsko pranje tepiha

Dubinsko pranje tepiha je odličan način da unesete svežinu u svoj dom. Da li želite da oživite boje u svojim tepisima i učinite ih kao novi? Dubinsko pranje tepiha u tepih servisu Neša je tu da pomogne! Ovaj proces dubinskog pranja tepiha uključuje trešenje, pranje, ispiranje i sušenje tepiha pomoću blagih hemikalija. Tako da nema rizika od oštećenja. Uz pomoć modernih mašina, sva nečistoća će biti uklonjena sa tepiha. Hajde da pogledamo kako ova procedura dubinskog pranja tepiha funkcioniše i zašto je tako efikasna.

Trešenje tepiha – Prvi korak kod dubinskog pranja vašeg tepiha je trešenje tepiha. Ovo se radi pomoću specijalnih mašina koje su dizajnirane da uklone svu prašinu, prljavštinu i ostatke sa vlakana u tepihu. Ovaj proces pomaže da se smekšaju sve tvrdokorne fleke koje su se vremenom utisnule u tepih. Takođe pomaže da se produži životni vek vašeg tepiha. Na način što se uklanja višak oštećenih vlakana koja su se akumulirala tokom vremena.

Pranje tepiha – Nakon trešenja dolazi do pranja tepiha. Koristeći samo visokokvalitetne deterdžente koji su specijalno formulisani za tepihe, Tepih servis Neša nežnim ali efikasnim metodama ispire sve mrlje koje se mogu pojaviti na vašem tepihu. Deterdžent koji se koristi u ovom procesu je netoksičan i bezbedan i za ljude i za kućne ljubimce. Idealan je za porodice koje žele da se njihovi tepisi čiste bez ikakvih štetnih hemikalija koje dolaze u kontakt sa njihovim kućnim okruženjem.

Ispiranje i sušenje – Sledeći korak je ispiranje. Koristeći najsavremenije mašine, tepih servis Neša će isprati svu prljavštinu i ostatke deterdženta sa tepiha kako bi oni ponovo bili mekani i čisti. Na kraju, dolazi do sušenja tepiha. Tepih servis Neša suši tepihe koristeći moćnu opremu za sušenje. Tako da znajte, nećete morati dugo da čekate pre nego što ponovo zakoračite na luksuznu mekoću! Na vaš zahtev, može se dodati prijatan miris vašim sveže opranim tepisima tako da možete uživati u privlačnoj aromi svaki put kada uđete u sobu!

Osvežite svoj dom uslugama dubinskog čišćenja tepiha

Tepih servis Neša, poštuje proceduru pravilnog dubinskog pranja tepiha. Od čišćenja tepiha, ispiranja, pa do sušenja tepiha. Koriste se najkvalitetniji deterdženti i uklanjaju fleke sa vaših tepiha.Kod dubinskog pranja tepisi se prvo tresu specijalnim mašinama, zatim peru i na kraju ispiraju u centrifugalnim mašinama.

Dubinsko pranje tepiha može zaista transformisati sobu! Ne samo da će vratiti živopisne boje, već će sva prljavština biti uklonjena sa vlakana tepiha. Na taj način vaša porodica će uživati u čistijem kvalitetu vazduha u kućnom okruženju.

Pozovite nas! Naša terenska služba u zakazano vreme dolazi do vas i preuzima vaše tepihe. Potom ih donose u servis, gde počinje dubinsko pranje tepiha. 

Uz usluge dubinskog pranja tepiha tepih servisa Neša, možete biti sigurni da se o vašim tepisima brinu samo vrhunski profesionalci. Takodje se koriste bezbedni proizvodi i tehnike doprinoseći da vaši tepisi izgledaju kao novi!

Kontaktirajte nas