Antifašističke borbe 5,

11070 Novi Beograd

011 / 311 85 04

064 / 172 69 60

Pon - Sub: 9:00 - 18:00

Nedeljom ne radimo

O nama

Tepih servis Neša – brzo, efikasno i pouzdano čišćenje

Bilo da tražite pouzdanu uslugu čišćenja i pranja tepiha ili uslugu čišćenja mebla, jedno ime se izdvaja među ostalima — tepih servis Neša. Ovo omiljeno preduzeće za čišćenje tepiha i pranje mebla osnovano je 1996. godine i od tada pruža kvalitetne usluge svojim klijentima. Pročitajte zašto je tepih servis Neša tako poseban i zašto smo uspeli da opstanemo u poslu više od 20 godina.

Zašto tepih servis Neša?

Ono po čemu se tepih servis Neša izdvaja od drugih kompanija je njihov fokus na korisničku podršku. Ne samo da nudimo besplatne usluge preuzimanja tepiha bez obzira na količinu, već takođe se trudimo da pružimo usluge prilagođene vašim individualnim potrebama. Naše osoblje je izuzetno ljubazno i uslužno. Uvek nudimo stručne savete kad god vam zatrebaju. Povrh toga, naše savremene mašine su u stanju da čiste tepihe brzo i efikasno, a istovremeno ih suše brže nego što to mogu neke druge kompanije. Koriste se automatske sušare, kada nemamo mogućnosti sušenja prirodnim putem. Tako da tepihe podjednako brzo vraćamo suve i leti kao i zimi.

Takodje to znači da se tepisi mogu vratiti što je pre moguće, bez bojazni da će ostati mokri ili vlažni kada se vrate.

Pouzdanost i kvalitet

Naravno, najvažnija stvar koju svaki korisnik traži kod dobavljača usluga je pouzdanost i kvalitet — i tu tepih servis Neša zaista blista. Dugogodišnjim iskustvom smo stekli odličnu reputaciju kroz svoju posvećenost pružanju usluga najvišeg kvaliteta u svakom trenutku. Sa decenijama iskustva iza sebe, nije ni čudo zašto toliko ljudi veruje tepih servisu Neša za sve svoje potrebe čišćenja!

Na kraju, lako je shvatiti zašto je tepih servis Neša u mogućnosti da ostane u poslu već više od dve decenije. Svaki put pružamo vrhunsku korisničku uslugu kombinovanu sa odličnim rezultatima! Ako tražite pouzdanu uslugu čišćenja i pranja tepiha ili zamenu resa, opšivanje ivica tepiha u Beogradu, onda ne tražite dalje od tepih servis Neša. Nećete biti razočarani!

Kvalitet je naša glavna odlika

U našem servisu pružamo sledeće vrste usluga

Preporučujemo da odaberete tepih servis Neša jer je proveren i pouzdan tepih servis koji ima dugogodišnje iskustvo u čišćenju i održavanju tepiha. Osim standardnih usluga pranja tepiha, tepih servis Neša nudi i širok spektar dodatnih usluga. Posedujemo vrhunsku opremu i koristimo samo najbolje hemikalije, kako bi vaš tepih ostao čist i bezbedan za upotrebu.

Dubinsko pranje tepiha

uključuje trešenje, pranje, ispiranje i sušenje tepiha pomoću blagih hemikalija.

Sušenje tepiha

je proces nakon čišćenja i pranja vašeg tepiha, kada se uklanja višak vode pomoću mašina za usisavanje

Izbeljivanje resa

Tepih servis Neša efikasno vrši izbeljivanje resa tepiha bez oštećenja tkanine.

Opšivanje ivica tepiha

je važan korak u održavanju i produženju veka vašeg tepiha i da bi sprečili dalje habanje tepiha.

Zamena resa na tepihu

će poboljšati izgled tepiha i produžiti mu životni vek. Takodje će značajno uticati na njegov kvalitet.

Pranje mebla

se vrši ekstrakcionim mašinama koje u kombinaciji sa odličnom hemijom daju fenomenalan efekat.

Tepih servis Neša

Adresa: Antifašističke borbe 5,
11070 Novi Beograd

Telefon: 011 / 311 85 04
Telefon: 064 / 172 69 60

Radno vreme:
Radni dan: od 9 do 18h
Subotom: od 9 do 18h
Nedeljom ne radimo

Kontaktirajte nas