Antifašističke borbe 5,

11070 Novi Beograd

011 / 311 85 04

064 / 172 69 60

Pon - Sub: 9:00 - 18:00

Nedeljom ne radimo

Sušenje tepiha

Sušenje tepiha je nakon dubinskog pranja tepiha neophodno i obavezno.

Kada je u pitanju dubinsko pranje tepiha, jednako je važno osigurati pravilno sušenje kako biste izbegli buđ i neprijatne mirise. Tepih servis Neša prepoznaje važnost pravilnog sušenja tepiha nakon pranja.

Kada završimo proces čišćenja i pranja vašeg tepiha, prvo ćemo ukloniti višak vode pomoću profesionalnih mašina za usisavanje. Ovo će ukloniti većinu vode sa vašeg tepiha i ubrzati proces sušenja. Zatim ćemo na tepih naneti sredstvo za sušenje koje će pomoći da vlaga brže ispari.

Nakon toga postavljamo posebne sušare koji će pomoći da se tepih brže i efikasnije osuši. Naše mašine za sušenje imaju posebne funkcije za kontrolu temperature i vlažnosti kako bi se obezbedilo da se tepih osuši na najbolji način. Koristimo i ventilatore koji ubrzavaju proces sušenja i pomažu pri cirkulaciji vazduha, što je ključno za uklanjanje vlage sa tepiha.

Važno je napomenuti da sušenje tepiha može trajati od nekoliko sati do nekoliko dana. U zavisnosti od veličine tepiha i uslova sušenja. Naši stručnjaci će se pobrinuti da se vaš tepih osuši na najbolji mogući način kako bi se osigurali najbolji rezultati.

Ponosni smo na našu sposobnost da očistimo i osušimo vaš tepih na najbolji mogući način. Ukoliko Vam je potrebna profesionalna usluga dubinskog pranja i sušenja tepiha, obratite se tepih servisu Neša.

Kontaktirajte nas