Antifašističke borbe 5,

11070 Novi Beograd

011 / 311 85 04

064 / 172 69 60

Pon - Sub: 9:00 - 18:00

Nedeljom ne radimo

Izbeljivanje resa

Tepih servis Neša efikasno vrši izbeljivanje resa tepiha bez oštećenja tkanine.

Kada je u pitanju izbeljivanje rubova, prvo ćemo pažljivo pregledati tepih. Nakon toga bismo utvrdili koji će agensi i tehnike najbolje funkcionisati za vaš tepih. Zatim koristimo profesionalne deterdžente i izbeljivače koji su posebno dizajnirani za tepihe za uklanjanje mrlja.

Potom, pažljivo pristupamo procesu izbeljivanja resa. Koristimo specijalne alate koji će obezbediti da se rese (froncle) ne oštete tokom procesa beljenja. Na kraju, ispiramo tepih da bismo uklonili sve ostatke izbeljivača i deterdženta. I naravno osigurali da je tepih potpuno čist i svež.

Važno je napomenuti da izbeljivanje resa može biti veoma teško i da se ne preporučuje da pokušavate ovaj proces kod kuće. To može dovesti do oštećenja tkanine tepiha. Ili neuspeha da se uklone fleke i nečistoća. Zato preporučujemo da se obratite profesionalcima kao što je tepih servis Neša, za bezbedno i efikasno izbeljivanje resa na vašem tepihu.

Tepih servis Neša čine tim profesionalaca koji imaju iskustva da efikasno vrše izbeljivanje resa na vašem tepihu, a da ga ne oštete. Ako tražite pouzdanog i profesionalnog pružaoca usluga za beljenje resa tepiha, kontaktirajte tepih servis Neša. Naši stručnjaci će se pobrinuti da vaš tepih bude besprekorno čist i da izgleda kao nov.

Kontaktirajte nas