Antifašističke borbe 5,

11070 Novi Beograd

011 / 311 85 04

064 / 172 69 60

Pon - Sub: 9:00 - 18:00

Nedeljom ne radimo

Pranje mebla

Pranje mebla je važan proces održavanja nameštaja koji treba redovno obavljati. Na taj način obezbedićete da vaš dom izgleda uredno i čisto. Ali takodje, produžićete životni vek vašeg nameštaja.Tepih servis Neša nudi kvalitetno pranje mebla koje će Vaš nameštaj vratiti u odlično stanje.

Tepih servis Neša pruža usluge profesionalnog pranja mebla u Vašem stanu. Pranje se vrši ekstrakcionim mašinama koje u kombinaciji sa odličnom hemijom daju fenomenalan efekat. Vaš nameštaj posle pranja izgledaće kao nov. 

Bez obzira na vrstu materijala na vašem nameštaju, naši stručnjaci za čišćenje imaju pravo rešenje za njegovu negu. 

Dubinsko pranje mebla

Kada odlučite da operete svoj nameštaj pozovite tepih servis Neša. Mi ćemo prvo izvršiti detaljan pregled nameštaja kako bismo odredili najbolji pristup čišćenju. Naši stručnjaci za čišćenje pažljivo će pregledati vaš nameštaj kako bi identifikovali materijal, stanje i sve probleme pre nego što počnemo sa procesom pranja mebla.

 

Kada odredimo pristup čišćenju, pažljivo ćemo ukloniti svu prašinu i prljavštinu sa vašeg nameštaja usisavanjem ili četkom. Nakon toga, na vaš nameštaj ćemo naneti odgovarajuću količinu sredstva za čišćenje koje je bezbedno za upotrebu. Naši proizvodi za čišćenje su visokog kvaliteta i sigurni za upotrebu na raznim materijalima.

Kada se nanese sredstvo za čišćenje, temeljno ćemo obrisati nameštaj mekom krpom ili sunđerom kako bismo uklonili sve tragove prljavštine. Nakon toga ostavljamo nameštaj da se prirodno osuši ili ga obrišemo suvom krpom. Nikada ne koristimo izvore toplote da bismo ubrzali sušenje jer to može da ošteti vaš nameštaj.

Naša usluga pranja mebla će vam pomoći da produžite životni vek vašeg nameštaja. Takodje, doprineće da izgleda kao nov. Ako želite da vaš nameštaj izgleda sjajno i čisto, kontaktirajte tepih servis Neša već danas! Uz uslugu pranja mebla, kao i uz pravilnu negu i održavanje, vaš nameštaj može trajati mnogo godina i izgledati kao nov. Redovno pranje mebla će pomoći u uklanjanju prljavštine i održavanju nameštaja čistog i svežeg.

Kontaktirajte nas

Godišnji odmor

Obaveštavamo vas da će Tepih servis Neša biti na godišnjem odmoru od 10. jula 2024. godine do 25. jula 2024. godine.

Sve upite primljene u ovom periodu biće obrađeni nakon našeg povratka, 26. jula 2024. godine. Zahvaljujemo vam se na razumevanju i strpljenju.