Antifašističke borbe 5,

11070 Novi Beograd

011 / 311 85 04

064 / 172 69 60

Pon - Sub: 9:00 - 18:00

Nedeljom ne radimo

Pranje i opšivanje tepiha

Pranje i opšivanje tepiha – očuvajte estetiku i funkcionalnost

Tepisi su značajan deo svakog doma, dodajući toplinu, udobnost i estetsku vrednost svakom prostoru. Međutim, kako bi zadržali svoj prvobitni izgled i funkcionalnost, tepisi zahtevaju redovno održavanje koje uključuje pranje i opšivanje. Ovde ćemo detaljno predstaviti proces pranja i opšivanja tepiha, zašto je važno redovno ih održavati, i zašto je TEPIH SERVIS NEŠA najbolji izbor za ove usluge.

Zašto je važno redovno prati tepihe?

Tepisi svakodnevno skupljaju prljavštinu, prašinu, alergene i bakterije. Redovno pranje tepiha ne samo da održava njihov izgled, već i poboljšava kvalitet vazduha u vašem domu. Prljavi tepisi mogu biti izvor neprijatnih mirisa i zdravstvenih problema, posebno za osobe sa alergijama ili respiratornim problemima.

Proces pranja tepiha

TEPIH SERVIS NEŠA primenjuje savremene tehnike i opremu kako bi vaši tepisi bili besprekorno čisti. Naš proces pranja tepiha uključuje nekoliko ključnih koraka:

Procena stanja tepiha: Naš  tim detaljno pregleda tepih kako bi identifikovao vrstu materijala i stepen zaprljanosti, omogućavajući prilagođeni pristup čišćenju.

Predtretman fleka: Tvrdokorne fleke tretiramo specijalnim sredstvima koja olakšavaju njihovo uklanjanje tokom glavnog procesa pranja.

Temeljno dubinsko čišćenje: Naše kvalitetne mašine čiste tepih do najdubljih vlakana, uklanjajući prljavštinu, prašinu i alergene efikasno i temeljno.

Ispiranje i kontrolisano sušenje: Tepih se temeljno ispira kako bi se uklonili svi ostaci deterdženata, a zatim se suši u pažljivo kontrolisanim uslovima kako bi se očuvala struktura vlakana.

Završna inspekcija: Pre nego što se tepih vrati vlasniku, prolazi kroz završnu kontrolu kako bismo osigurali da je potpuno čist i spreman za upotrebu.

Prednosti redovnog održavanja tepiha

Redovno održavanje tepiha, koje uključuje pranje i opsivanje, donosi brojne prednosti:

Dugotrajnost: Tepisi koji se redovno održavaju traju duže i zadržavaju svoj izgled.

Higijena: Redovno pranje uklanja alergene i bakterije, poboljšavajući kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.

Estetika: Održavani tepisi izgledaju lepše i doprinose estetskoj vrednosti prostora.

Vrednost: Redovno održavanje pomaže u očuvanju vrednosti tepiha, posebno kod skupljih i ručno tkanih tepiha.

TEPIH SERVIS NEŠA – Vaš pouzdan partner za pranje i opšivanje tepiha

TEPIH SERVIS NEŠA je vodeći servis za pranje i opšivanje tepiha u Beogradu. Naš tim koristi najnoviju tehnologiju i visokokvalitetne materijale kako bi vašim tepisima pružili vrhunsku negu. 

Evo zašto smo vaš najbolji izbor:

Iskustvo i stručnost: Sa dugogodišnjim iskustvom naš tim je obučen da se nosi sa svim vrstama tepiha i stepenima zaprljanosti.

Savremena oprema: Koristimo najnoviju opremu i ekološki prihvatljive deterdžente za najbolje rezultate.

Kvalitetne usluge: Naš cilj je da svaki tepih koji izađe iz našeg servisa bude besprekorno čist i savršeno opsovan.

Korisnički servis: Ponosimo se vrhunskom uslugom za korisnike, od prvog kontakta do završetka posla.

Zašto je opšivanje tepiha važno?

Opšivanje tepiha je postupak ojačavanja ivica tepiha kako bi se sprečilo njihovo trošenje i habanje. Ovaj proces produžava vek trajanja tepiha i poboljšava njegov izgled, čineći ga otpornijim na svakodnevno korišćenje.

Pranje i opšivanje tepiha su ključne usluge za očuvanje higijene, dugotrajnosti i estetike vaših tepiha. TEPIH SERVIS NEŠA se ističe profesionalnošću i pouzdanošću, koristeći savremenu opremu i tehnike. 

Evo prilike da vaši tepisi zablistaju! Zakažite profesionalno pranje i opšivanje tepiha kod nas!

Godišnji odmor

Obaveštavamo vas da će Tepih servis Neša biti na godišnjem odmoru od 10. jula 2024. godine do 25. jula 2024. godine.

Sve upite primljene u ovom periodu biće obrađeni nakon našeg povratka, 26. jula 2024. godine. Zahvaljujemo vam se na razumevanju i strpljenju.