Antifašističke borbe 5,

11070 Novi Beograd

011 / 311 85 04

064 / 172 69 60

Pon - Sub: 9:00 - 18:00

Nedeljom ne radimo

Pranje tepiha cena po kvadratu

Pranje tepiha cena po kvadratu je najčešće prvo pitanje koje postavljaju naši klijenti. Kroz ovaj tekst tepih servis Neša će vam detaljno objasniti kako se formira cena, koje faktore treba uzeti u obzir i kako da dobijete najbolje moguće usluge za vaš novac.

Šta sve utiče na cenu pranja tepiha?

Pranje tepiha cena po kvadratu zavisi od više faktora. Evo nekoliko ključnih aspekata koje treba uzeti u obzir:

  • Tip tepiha: Različiti materijali zahtevaju različite metode čišćenja. Vuna, svila, sintetički materijali – svaki od njih ima svoje specifičnosti.
  • Stanje tepiha: Stari i jako zaprljani tepisi zahtevaju više pažnje i detaljnije čišćenje.
  • Veličina tepiha: Veći tepisi često imaju nižu cenu po kvadratu jer je ekonomičnije čistiti veće površine odjednom.
  • Specijalni zahtevi: Ako imate posebne zahteve, kao što su antialergijski tretmani ili upotreba ekoloških sredstava, to može uticati na cenu.

Zašto je profesionalno pranje tepiha važno?

Tepisi su značajan deo svakog doma i poslovnog prostora. Oni ne samo da doprinose estetici, već i zdravlju okruženja. Prljavi tepisi mogu biti leglo bakterija, grinja i alergena. Profesionalno pranje tepiha, kao što nudi tepih servis Neša, obezbeđuje temeljno uklanjanje svih nečistoća, produžava vek trajanja tepiha i obezbedjuje zdravlje vaše porodice ili zaposlenih.

Redovno pranje tepiha može biti prilično skupo, ali tepih servis Neša nudi razne popuste i specijalne ponude. Na primer, za porudžbine iznad 50 kvadratnih metara, nudimo odredjeni popust. Takođe, redovnim klijentima nudimo posebne pogodnosti.

Koliko često treba prati tepih?

Preporuka našeg tepih servisa Neša je da se tepisi peru najmanje jednom godišnje. Za domove sa decom ili kućnim ljubimcima, preporučujemo pranje svakih šest meseci. Redovno pranje tepiha ne samo da održava higijenu, već i produžava vek trajanja tepiha.

Zašto odabrati tepih servis Neša?

Tepih servis Neša je poznat po kvalitetu usluge i zadovoljnim klijentima. Koristimo najnovije tehnologije i ekološki prihvatljive deterdžente koji su sigurni za vašu porodicu i ljubimce. Naši iskusni stručnjaci obučeni su za rad sa svim vrstama tepiha, od sintetičkih do najfinijih ručno rađenih komada.

Pranje tepiha u kućnim uslovima je svakako komplikovano. Zato se obratite nama jer uz naše prave informacije i profesionalni pristup, lako ćemo održavati vaše tepihe čistim i dugotrajnim. Tepih servis Neša je tu da vam pomogne sa svim vašim potrebama za pranje tepiha. 

Kontaktirajte nas danas i dozvolite nam da vam pokažemo kako će vaši tepisi zablistati, kao novi!

Godišnji odmor

Obaveštavamo vas da će Tepih servis Neša biti na godišnjem odmoru od 10. jula 2024. godine do 25. jula 2024. godine.

Sve upite primljene u ovom periodu biće obrađeni nakon našeg povratka, 26. jula 2024. godine. Zahvaljujemo vam se na razumevanju i strpljenju.