Antifašističke borbe 5,

11070 Novi Beograd

011 / 311 85 04

064 / 172 69 60

Pon - Sub: 9:00 - 18:00

Nedeljom ne radimo

Tepih servis cene

Tepih servis cene – Kvalitetno čišćenje tepiha po pristupačnim cenama

Prilikom odabira usluge za pranje tepiha, jedan od ključnih faktora koji utiču na odluku je cena. Cena tepih servisa može varirati u zavisnosti od različitih faktora, uključujući vrstu tepiha, stepen zaprljanosti, površinu tepiha i specifične usluge koje su potrebne. Ovde ćemo pomenuti šta sve utiče na cenu usluga tepih servisa, sa posebnim fokusom na TEPIH SERVIS NEŠA, lidera u industriji pranja tepiha u Beogradu.

Faktori koji utiču na cenu tepih servisa

Postoji nekoliko faktora koji određuju cenu usluga pranja tepiha:

Vrsta tepiha: Različite vrste tepiha zahtevaju različite metode čišćenja. Na primer, ručno tkani tepisi ili tepisi od prirodnih vlakana kao što su vuna i svila zahtevaju posebnu pažnju i specijalizovane tretmane.

Stepen zaprljanosti: Tepisi sa tvrdokornim flekama ili duboko usađenom prljavštinom zahtevaju intenzivnije čišćenje, što može uticati na cenu.

Površina tepiha: Veći tepisi zahtevaju više vremena i resursa za čišćenje, što se odražava na ceni.

Specifične usluge: Pored osnovnog čišćenja, dodatne usluge kao što su uklanjanje fleka, ili posebni tretmani, ili zaštitni premazi mogu povećati ukupnu cenu.

TEPIH SERVIS NEŠA – Transparentne i fer cene

TEPIH SERVIS NEŠA se ponosi transparentnošću i fer cenama svojih usluga. Naš cilj je da klijentima pružimo visokokvalitetno čišćenje po pristupačnim cenama. Evo pregleda naših usluga i kako se formiraju cene:

Dubinsko pranje tepiha

Dubinsko pranje tepiha je jedan od najtraženijih usluga. Ova usluga uključuje temeljno čišćenje tepiha koje uklanja prljavštinu i alergene iz najdubljih slojeva vlakana. Cena ove usluge zavisi od vrste i kvadrature tepiha. Na primer, sintetički tepisi su obično jeftiniji za čišćenje u odnosu na prirodne materijale.

Hemijsko čišćenje tepiha

Hemijsko čišćenje, ili suvo čišćenje, idealno je za delikatne materijale kao što su vuna i svila. Ova metoda koristi minimalno vode i specijalne hemikalije koje čuvaju strukturu i boju tepiha. Cena hemijskog čišćenja može biti nešto viša zbog korišćenja specijalizovanih sredstava i opreme.

Uklanjanje fleka i neugodnih mirisa

Specijalni tretmani za uklanjanje fleka i mirisa su često potrebni za tepise u domaćinstvima sa decom ili kućnim ljubimcima. Cena ovih tretmana zavisi od vrste fleka i intenziteta mirisa. Na primer, uklanjanje fleka od crnog vina ili ljubimaca može zahtevati specifične tretmane koji su skuplji.

Zaštita tepiha

Nanošenje zaštitnih slojeva na tepihe produžava njihov vek trajanja i olakšava buduće čišćenje. Ova usluga može uključivati nanošenje premaza koji odbijaju prljavštinu i tečnost. Cena zaštite tepiha zavisi od površine i vrste zaštitnog premaza.

Kvalitet i profesionalnost u TEPIH SERVISU NEŠA

TEPIH SERVIS NEŠA koristi modernu opremu i ekološki prihvatljive deterdžente kako bi osigurao vrhunski kvalitet usluga. Naš tim je obučen da efikasno i bezbedno očisti vaše tepihe, bilo da su u pitanju sintetički ili prirodni materijali. Kvalitet naših usluga potvrđuju brojne pozitivne recenzije zadovoljnih klijenata.

Specijalne ponude i popusti

TEPIH SERVIS NEŠA redovno nudi specijalne ponude i popuste za naše klijente. Na primer, za narudžbine veće od 30 kvadratnih metara, nudimo odredjeni popust. Takođe, našim redovnim klijentima pružamo dodatne pogodnosti. Kontaktirajte nas da proverite aktuelne ponude i popuste.

Još jednom da pomenemo, kada je u pitanju tepih servis, cene su važan faktor, ali još važnije je dobiti vrhunsku uslugu koja opravdava uloženi novac. TEPIH SERVIS NEŠA nudi profesionalne usluge pranja tepiha po fer i transparentnim cenama, koristeći najnovije tehnologije i metode. 

Očekujemo vaš poziv i spremni smo da vam pružimo najbolju uslugu pranja tepiha.
Godišnji odmor

Obaveštavamo vas da će Tepih servis Neša biti na godišnjem odmoru od 10. jula 2024. godine do 25. jula 2024. godine.

Sve upite primljene u ovom periodu biće obrađeni nakon našeg povratka, 26. jula 2024. godine. Zahvaljujemo vam se na razumevanju i strpljenju.