Antifašističke borbe 5,

11070 Novi Beograd

011 / 311 85 04

064 / 172 69 60

Pon - Sub: 9:00 - 18:00

Nedeljom ne radimo

Profesionalno pranje mebla

TEPIH SERVIS NEŠA-profesionalno pranje mebla

Profesionalno pranje mebla i tajne vraćanja sjaja omiljenim komadima nameštaja.

Produžite vek trajanja nameštaja i uklonite fleke i nečistoće sa profesionalnim pranjem mebla

Mebl u našem domu je često centralni deo enterijera i predstavljaj ogroman investicioni ulog. Međutim, uprkos tome što ih čuvamo i pazimo, nameštaj tokom vremena postaje prljav, izbledelih boja i izgubi svoj prvobitni sjaj. Zato, da bi vaši omiljeni komadi nameštaja zadržali svoj izgled i trajnost, predlažemo da im omogućite profesionalno pranje. Ova usluga će vam pomoći da uklonite tvrdokorne nečistoće, fleke i prašinu koje su se nataložile u vašem nameštaju, i osvežiti ga potpuno novim izgledom.

Kada se nameštaj koristi svakodnevno, čak i uz najbolju nameru, teško ga je održavati. Ukoliko nije adekvatno očuvan, na njemu se mogu nataložiti nečistoće i fleke koje na kraju postaju nemoguće ukloniti samo kućnim sredstvima za čišćenje. U tom slučaju, najbolje je poveriti vaš nameštaj profesionalcima koji poseduju znanje i iskustvo o čišćenju mebla, kao što je naš tepih servis Neša.

Pranje mebla – dubinski i profesionalno

Profesionalno pranje mebla je veoma efikasan način da vaš nameštaj bude u potpunosti obnovljen. Pranjem se uklanjaju sve nečistoće, grinje i klice koje se skupljaju tokom vremena i koje negativno utiču na ukupni kvalitet nameštaja. Pranje mebla daje novu svežinu i sjaj ne samo nameštaju, već i celokupnom prostoru u kojem se nalazi.

Uz to, profesionalno pranje mebla produžava vek trajanja nameštaja. Kvalitetno i redovno održavanje nameštaja produžava njegov vek trajanja, čime se štede velika finansijska sredstava na duži rok. Kada meblu osigurate pravilnu negu, vaši komadi nameštaja će izgledati kao novi tokom godina koje dolaze.

Konačno, uklanjanjem nečistoća, fleka, bakterija i grinja sa vašeg mebla, povećavate higijenske standarde u vašem domu. Kućna sredstva uglavnom su dovoljna za održavanje higijene, ali kada je u pitanju dubinsko čišćenje mebla, najbolje se osloniti na profesionalce sa mnogo iskustva u radu sa nameštajem. Ovde dolazimo do kraja našeg bloga o profesionalnom pranju mebla. Nadamo se da ste saznali zašto je ovo najbolja opcija za dugovečan i besprekoran izgled vaših omiljenih komada nameštaja. Ako vam je potrebno profesionalno pranje mebla ili imate bilo kakva druga pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Zapamtite, pranje mebla je više od održavanja vašeg nameštaja, to je ulaganje u dugovečan kvalitet vašeg nameštaja. 

Očekujemo vaš poziv za profesionalno pranje mebla! Vaš tepih servis Neša 🙂

Servis za pranje tepiha

Servis za pranje tepiha i sve što je važno znati o servisu za pranje tepiha Servis za pranje tepiha je ključni deo održavanja higijene i

Preuzimanje i dostava tepiha

Preuzimanje i dostava tepiha igraju ključnu ulogu u procesu čišćenjai pranja tepiha, posebnokada je reč o većim tepisima ili onima koji zahtevaju specijalizovan tretman. Tepih