Antifašističke borbe 5,

11070 Novi Beograd

011 / 311 85 04

064 / 172 69 60

Pon - Sub: 9:00 - 18:00

Nedeljom ne radimo

Servis za pranje tepiha

Servis za pranje tepiha i sve što je važno znati o servisu za pranje tepiha

Servis za pranje tepiha je ključni deo održavanja higijene i estetike u vašem domu. Tepisi su često izloženi različitim vrstama prljavštine, fleka i nečistoća koje se vremenom nakupljaju i mogu postati izvor alergena i bakterija. Redovno čišćenje tepiha osigurava čist i zdrav prostor za vas i vašu porodicu. U nastavku ćemo pojasniti zašto je dobro koristiti servis za pranje tepiha

Servis za pranje tepiha koristi specijalizovanu opremu i tehnike kako bi temeljno očistio tepihe.

Evo osnovnih koraka u procesu:

Prašina i usisavanje: Pre pranja, tepih se pažljivo usisava kako bi se uklonila površinska prljavština i prašina.

Pretretman fleka: Tvrdokorne fleke se tretiraju posebnim sredstvima kako bi se omekšale i lakše uklonile tokom pranja.

Dubinsko pranje: Nakon pretretmana, tepih se pere mašinom sa specijalnim deterdžentom za dubinsko čišćenje vlakana tepiha.

Ispravljanje i sušenje: Nakon pranja, tepih se ispravlja i ostavlja da se suši kako bi se osiguralo da je potpuno suv pre nego što se vrati u prostoriju.

Prednosti korišćenja profesionalnog servisa za tepihe

Angažovanje profesionalnog servisa za pranje tepiha, poput tepih servisa Neša, donosi brojne
prednosti:

Tepih servis Neša ima dugogodišnje iskustvo u čišćenju tepiha i poseduje stručnost potrebnu za efikasno i sigurno čišćenje svih vrsta tepiha.

Profesionalna oprema: Tepih servis Neša koristi visokokvalitetnu opremu i najnovije tehnologije kako bi obezbedio najbolje rezultate čišćenja.

Personalizovani pristup: Tepih servis Neša pruža personalizovan pristup svakom tepihu, uzimajući u obzir specifične potrebe i zahteve klijenta.

Briga o okolini: Tepih servis Neša koristi ekološki prihvatljive deterdžente i metode čišćenja koje su sigurne za vas, vašu porodicu i okolinu.

Kada treba angažovati servis za pranje tepiha?

Preporučljivo je angažovati servis za čišćenje tepiha barem jednom godišnje, ili češće u sledećim situacijama:

Imate kućne ljubimce koji ostavljaju dlake i mirise na tepihu.
Imate malu decu koja često umeju da uprljaju tepihe.
Primetite tvrdokorne fleke koje se teško uklanjaju.
Želite očuvati dugovečnost i lepotu vaših tepiha.

Servis za čišćenje tepiha je ključni deo održavanja higijene i estetike u vašem domu ili poslovnom prostoru. Angažovanje profesionalnog servisa kao što je tepih servis Neša može vam pomoći da osigurate čiste tepihe. Redovno čišćenje tepiha produžuje njihov vek trajanja i pruža vam udobnost i sigurnost u vašem prostoru. Sve su gore navedni dobri razlozi da kontaktirate tepih servis Nešu!

Servis za pranje tepiha

Servis za pranje tepiha i sve što je važno znati o servisu za pranje tepiha Servis za pranje tepiha je ključni deo održavanja higijene i

Preuzimanje i dostava tepiha

Preuzimanje i dostava tepiha igraju ključnu ulogu u procesu čišćenjai pranja tepiha, posebnokada je reč o većim tepisima ili onima koji zahtevaju specijalizovan tretman. Tepih

Godišnji odmor

Obaveštavamo vas da će Tepih servis Neša biti na godišnjem odmoru od 10. jula 2024. godine do 25. jula 2024. godine.

Sve upite primljene u ovom periodu biće obrađeni nakon našeg povratka, 26. jula 2024. godine. Zahvaljujemo vam se na razumevanju i strpljenju.