Antifašističke borbe 5,

11070 Novi Beograd

011 / 311 85 04

064 / 172 69 60

Pon - Sub: 9:00 - 18:00

Nedeljom ne radimo

Tepih servis – potreba savremenog života

TEPIH SERVIS NEŠA - odrzavanje tepiha i mebla

Tepih servis je hitna potreba savremenog života

Osvežite vaše tepihe i učinite ih kao novim uz Tepih servis Neša

Da li se često pitate kako da održite vaše tepihe svežim i čistim kao kada ste ih tek kupili? U današnjem vremenu brzog tempa života, ovaj proces postaje često nezamisliv nagomilanim obavezama koje imamo. Zato je Tepih servis vaš savršen spas u ovakvim situacijama.

Kao što je poznato, tepisi i itisoni nagomilavaju prljavštinu, prašinu i mikrobe koji mogu uticati na zdravlje svih koji borave u prostoru. Ovim servisom ne samo da ćete očistiti tepih vašeg doma, već i eliminisati sve neželjene bakterije i mikrobe.

Pored toga, često održavanje tepiha u kancelarijskim prostorima je takođe važno. Jer su oni podložni čestoj frekvenciji ljudi i prljavštine. Zato, vlasnici biznisa često koriste ovu vrstu servisa kako bi osigurali urednost i čistoću prostora. Kao i za produžavanje dugotrajnosti tepiha i itisona.

Tepih servis Neša nudi vrhunsku uslugu pranja tepiha, uklanjanja fleka i osvežavanja, uz najmoderniju tehnologiju i ekološke proizvode koji su sigurni za vaše zdravlje i okolinu.

Za održavanje čistih tepiha i itisona, obratite se Tepih servisu Neša i učinite vaš dom ili poslovni prostor još privlačnijim i zdravijim. Zadovoljstvo naših klijenata je uvek na prvom mestu!

Kvalifikovani stručnjaci za dubinsko čišćenje tepiha

Naš tim kvalifikovanih stručnjaka za dubinsko čišćenje tepiha posvećen je pružanju vrhunske usluge. Ona će vašim tepisima povratiti izgled i svežinu kakvu zaslužuju. Bez obzira na vrstu tepiha ili stepen zaprljanosti, naša tehnika temeljnog pranja osigurava dubinsko čišćenje vlakana, uklanjanje mrlja i nečistoća čak i iz najdubljih slojeva.

Ekološki prihvatljivi proizvodi za vašu sigurnost

Svesni važnosti zdravlja i zaštite životne sredine, koristimo isključivo ekološki prihvatljive proizvode u procesu čišćenja. Naši deterdženti ne samo da efikasno uklanjaju prljavštinu već su i bezbedni za vas, vašu porodicu i kućne ljubimce. Takođe, naša tehnologija čišćenja smanjuje potrošnju vode, doprinoseći očuvanju dragocenih resursa.

Brza i efikasna usluga hitnih intervencija

Shvatamo da se nesreće dešavaju, i zato smo tu da vam pružimo brzu i efikasnu uslugu hitnih intervencija. Bilo da se radi o prosutom piću, mrlji od hrane ili neočekivanom incidentu, naš tim će odgovoriti na vaš poziv i rešiti problem sa vašim tepihom u najkraćem mogućem roku.

Produžite vek trajanja vašeg tepiha

Redovno održavanje vaših tepiha ne samo da čini vaš prostor svežijim već i produžava vek trajanja tepiha. Naša temeljna nega vlakana i dubinsko čišćenje pomažu u sprečavanju habanja i oštećenja, čime vaši tepisi ostaju lepi i izdržljivi tokom godina.

Tepih servis Neša je vaš pouzdan partner u održavanju čistoće i svežine vaših tepiha, kako u domu tako i u poslovnom prostoru. Naša posvećenost vrhunskoj usluzi, ekološki prihvatljivim proizvodima i stručnom timu osigurava da vaši tepisi budu besprekorno čisti, sigurni za zdravlje i dugotrajni. Obratite nam se danas i doživite transformaciju vaših tepiha uz Tepih servis Neša!

Servis za pranje tepiha

Servis za pranje tepiha i sve što je važno znati o servisu za pranje tepiha Servis za pranje tepiha je ključni deo održavanja higijene i

Preuzimanje i dostava tepiha

Preuzimanje i dostava tepiha igraju ključnu ulogu u procesu čišćenjai pranja tepiha, posebnokada je reč o većim tepisima ili onima koji zahtevaju specijalizovan tretman. Tepih